27.-29.5. - Voda

Sraz: 27. 5. v 15:40 na hlavním vlakovém nádraží

Návrat: 29. 5. v 18:00 na hlavním vlakovém nádraží

S sebou: jídlo a pití na pátek - od sobotní snídaně společně, láhev na pití +provázek na flašku (na uvázání do lodi), kap. nůž, hrnek, ešus, lžíce, baterka, spacák, karimatka, oblečení na spaní, hyg. potřeby, přezůvky, šátek, pláštěnka, průkazka pojištěnce, pokrývka hlavy, opalovací krém, vybaveni na vodu - boty do vody (s uzavřenou špičkou, pevně držící, ideálně staré tenisky, ne crocsy!), plavky, tričko s krátkým, příp. dlouhým rukávem, pláštěnku, kraťasy nebo šusťáky nebo jiné rychleschnoucí kalhoty, rezerva - minimálně spodní prádlo, tričko a šusťákovku, v případě horšího počasí i tepláky - vše v igelitce zavázané provázkem

Cena: 450,- Kč (z toho 200,- Kč je nevratná záloha - zaplatit nejdéle do 24. 5. kdo nezaplati nejede!)

Platit můžete na družinovkách nebo na účet... Přihlašujte se prosím předběžně do 17. 5., (abychom měli představu, kolik lodí budeme potřebovat přepravit) a závazně do 24.5. - pouze se zaplacením zálohy.

Přihlašujte se Máje

·         Je dobré mít vždy na paměti, že při jízdě na vodě hrozí nebezpečí namočení, ušpinění či poškození oblečení. Je tedy vhodné si na vodu brát starší věci.

·         V sobotu pojedeme z Radešova do Sušice a v Neděli budeme pokračovat do Horažďovic (dle stavu vody). Spát budeme na skautské klubovně v Sušici.

·         Vše sbalit do batohu na záda