23. 5. - 25. 5. 2014 Voda s rodiči

Aktualizace:

Ahoj všem,
zasílám aktualizované informace k akci. Pojedeme nakonec auty, tak prosím všechny co musí mít sedačku či podsedák, aby si ho přinesli. Auta budou následující - rodiče od Tomáše K., rodiče od Tondy M., rodiče od Kuby M., Tamara, Lišák, Houba, Pavel. Všichni se snažte zabalit co nejúsporněji - sice jedeme auty, ale v 5 osobách, tak ať se nějak naskládáme.
Jak jsem již psal, sraz bude v pátek na klubovně v 16:45.

Prosím všechny o potvrzení (NEJPOZDĚJI DO ČTVRTKA 12:00), že o srazu na klubovně ví.

V případě dotazů, se na mě neváhejte obrátit.

 

Původní zpráva:

Dobrý den / Ahoj!
Letos plánujeme opět víkendovou vodu s rodiči, tentokrát Ohři. Abychom mohli vše zajistit a uspořádat, potřebujeme znát váš zájem. Prosíme vás všechny tedy o vyjádření vašeho zájmu jet na vodu spolu s vašimi dětmi, rodiči, sourozenci atd. Svůj zájem nám prosím nahlašte do 30.4. nejlépe na email.

Předběžně odhadovaná cena je 600,-Kč (vyšší určitě nebude). Bližší informace budou následovat později. Předběžně přihlášení a aktivní členové oddílu budou mít přednost. Rádi bychom vzali všechny, ale pokud bude zájem veliký, možná se nám to nepodaří.
Takže neváhejte a ozvěte se.
Hezký den.
Lenka

--------------------------------------------

Dobrý den / Ahoj všem,
zasílám v příloze informace k plánované vodě s rodiči. Připomínám nutnost zaplatit NEVRATNOU zálohu za akci 500,- do pondělí 19.5.2014.

Zatím počítáme s těmito přihlášenými:
1-4) Maruška + Hanička + Eliška + 1osoba
5-7) Klárka + Anička + 1osoba
8-12) Tomáš K. + 4osoby
13-14) Lukáš F. + 1osoba
15-18) Tonda M. + 1osoba (+2osoby s ?)
19-22) Kuba M. + 3osoby
23-24) Ája+Lišák
25) Káťa
26-27) Pavel+Houba
28) Lenka

Pokud se mi někdo hlásil a není jmenovaný výše, ať se mi neprodleně dohlásí. Na Ohři to není nejlepší s dopravou a proto pojedeme alespoň část auty. V případě, že bude dostatek aut, pojedeme auty všichni - auta se řidičům proplatí z účastnického poplatku. Prosím tedy všechny, kdo mohou vzít auto, aby se ozvali. V případě, že pojedeme všichni auty, bude sraz v pátek v tu samou dobu na klubovně pro naložení věcí.

S pozdravem a v případě dotazů se neváhejte ozvat
Pavel