28. 6. - 12. 7. 2014 Letní tábor

Aktualizace 2:

Ahoj / Dobrý den,

připomínám všem možnost uhradit celou cenu tábora do 10.6.2014, kdy bude cena tábora snížena o 200,-Kč a to na 3.200,-Kč. Tento termín a vlastně i tábor se neúprosně blíží a proto i my chystáme a plánujeme.
Každý rok se používalo na táboře k zásobování (zejména vodou a potravinami od hlavní silnice k tábořišti) naše rodinné staré auto, ale již loňský tábor nepřežilo (stejně jako několik aut předtím). Proto hledáme náhradu či alternativu, která by vydržela jezdit 14dní, nevadí jí zašpinění, poškození atd. Nejlépe pokud máte ve vašem okolí, doma nebo kdekoli jinde auto, kterému třeba v létě končí technická a půjde do šrotu, nejlépe stará Škodovka -Favorit, Forman, Felicie nebo cokoliv jiného, dejte nám prosím do 10.6. vědět. Auto nemusí mít nutně tažné zařízení, ale je to výhodou. Auto je využíváno výhradně k zásobování, nikoli k přepravě dětí! Na cestování po silnici, do Plzně ev. jinam, máme aut dostatek.
 
Děkuji předem za případnou pomoc
Pavel
kapitán oddílu

Aktualizace 1:

Ahoj - dobrý den,
pokud jsi (Vaše dítě) pojištěncem  VZP, určitě nepřehlédni možnost zažádat si o příspěvek na tábor.
https://www.klubpevnehozdravi.cz/rubrika/deti
Mějte se PAVEL

 

Původní zpráva:

Ahoj (Dobrý den) všem,
posílám slíbené informace a potřebné dokumenty k letnímu táboru našeho oddílu na tábořišti v Kozojedech.
Letos je opět potřeba vyplnit i souhlas s poskytováním informací o zdravotním stavu dítěte.
Na účastnický poplatek za tábor je možné vystavit fakturu nebo tábor zaplatit oficiálně přes účetnictví naší organizace.
S pozdravem
Pavel