4.-5.6.2011 Víkendová voda

Strašidelný les a Otava - 3. - 5. 6. 2011

Sraz: v pátek 3. 6. v 18 hodin na zastávce Malý Bolevec (autobus č. 30)
Konec: v neděli 5.6. - čas bude upřesněn, dle způsobu dopravy, nejdříve však v 16 hodin

V pátek večer náš oddíl pořáda akci pro veřejnost - Strašidelný les v okolí Boleveckého rybníku. Do akce budou zapojeni mladší i starší členové oddílu.
Z pátku na sobotu přespíme na klubovně 50. oddílu vodních skautů Černá střela u Boleveckého rybníku. V sobotu ráno vyrázíme na Otavu.

jídlo na pátek a sobotní snídani, láhev na pití + provázek na flašku (na uvázání do lodi), hrnek, lžíce, spacák, karimatka, oblečení na spaní, hyg. potřeby, přezůvky, šátek, pláštěnka, průkazka pojištěnce, pokrývka hlavy, opalovací kré, nabitá Plzeňská karta/jízdenka na MHD

Vybavení na vodu:

Boty na vodu – boty s uzavřenou špičkou, nejlépe plátěné, můžou se namočit, plavky, tričko (podle počasí krátký či dlouhý rukáv), kraťasy, šusťáky nebo jiné rychleschnoucí kalhoty, šusťákovka

Je dobré mít vždy na paměti, že při jízdě na vodě hrozí nebezpečí namočení, ušpinění či poškození oblečení. Je tedy vhodné si na vodu brát starší věci.

Rezerva je náhradní oblečení, které si vezeme s sebou na loď a které používáme v případě cvaknutí (převrhnutí). V rezervě máme minimálně náhradní spodní prádlo, tričko a mikinu. Pokud je chladnější počasí, doporučujeme i náhradní kalhoty. Rezervu máme připravenou v igelitce, která je zavázaná šňůrkou.

Cena: 400 Kč - nutno zaplatit do úterý 31. 5. 2011

Informace: Katka