26.9.–28.9. – Víkendovka + Závod přes 3 jezy

Víkendová výprava a závod Napříč Prahou přes 3 jezy 26. - 28. 9. 2015

 
Letos, trochu netradičně, o víkendu před závodem pořádáme víkendovou akci v Srbsku, ze které se plynule přesuneme na každoroční závod v Praze přes 3 jezy v délce 6,5km. Startuje se na Císařské louce a cíl je na ostrově Štvanice. Věříme, že účastníků na víkendové akci bude dost a tak ne všichni pojedou závod (máme k dispozici pouze 2 lodě). Ti, co zůstanou na suchu, si udělají malou procházku po Praze se zastávkou na Karlově mostě, kde můžou fandit závodícím.
 
Sraz: 26.9. v 7:45 na hlavním vlakovém nádraží
 
Návrat: 28.9. část pojede zpátky autem a bude končit okolo 17:00 na klubovně, zbytek končí v 16:50 na hlavním vlakovém nádraží. (Návrat na klubovnu se týká spíše starších, kteří pomůžou s úklidem materiálu. Kdo jak pojede, upřesníme nejpozději 2 hodiny před návratem.)
 
S sebou pro závodící: Věci na vodu (ideálně rychle schnoucí oblečení a boty s uzavřenou špičkou, ne crocsy), kroj (kdo nemá kroj, vezme si krojové tričko), krojové kalhoty (džíny nebo modré/černé kalhoty)
 
S sebou pro všechny: jídlo a pití do sobotního oběda, malý batoh, karimatka, spacák, teplé oblečení na ven, pláštěnku nebo nepromokavou bundu, pevnou nepromokavou obuv, spodní prádlo, ponožky, přezůvky a věci na doma, věci na spaní, lžíce, hrneček, hygiena, šátek, kartička pojišťovny, oddílové tričko
 
Cena: 550 Kč - z toho zálohu 250 Kč je nutné zaplatit do 22.9. (buď osobně na družinovce nebo na účet 1306233020/3030), přihlašujte se Máje do 22.9.
 
Info: K závodu - Uzlík – Lenka Fuchsová, VlciStopa.L@seznam.cz
 
K víkendovce – Mája Šafrhansová, safransova.m@seznam.cz