7.-10.6.2012 Navigamus 2012

 Celostátní setkání vodních skautů, které pořádáme, konané jednou za 3 roky (více na www.navigamus.cz ).

------------------------------------

NAVIGAMUS 2012 - 7. celostátní setkání vodních skautů - Plzeň - 7. - 10.6.2012

 

Sraz ve čtvrtek 7.6. v odpoledních hodinách a konec v neděli 10.6. taktéž v odpoledních hodinách. Sraz i rozchod bude upřesněn před akcí.
 

O co jde - 7. celostátní setkání vodních skautů s mezinárodní účastí. Tato setkání mají tradici od roku 1994 s opakování jednou za 3 roky. Jedinečná příležitost se účastnit této skvělé akce přímo v Plzni.
 

Pro koho - Akce je určena především českým, ale i zahraničních vodním skautům ve věku 6 – 18 let. Očekává se účast cca 1000 českých a 100 zahraničních účastníků. Akce se mohou zúčastnit všechny děti z našeho oddílu.
 

Ubytování - ve stanech v prostoru Autocampu OSTENDE
 

Stravování - zajištěno od páteční snídaně do nedělního oběda - denně jedno teplé jídlo + studené balíčky
 

Cena: 700 Kč - je nutno zaplatit do 12. 3. 2012 – na družinovkách, přímo Kátě nebo Pavlovi


Informace: Pavel, Verča

 ------------------------------------

Ahoj,

pristi rok v cervnu se kona v Plzni velke setkani vodnich skautu. Akce Navigamus je jiz tradicni akci, ktera se kona v triletych taktech ve vsech koutech cele republiky. Ucast je pro vodni skauty prestizni zalezitosti.

Jako motivaci a zpestreni cekani na tuto skvelou akci poradaji organizatori tzv. predprogram. Je to program, ktery na strankach www.navigamus.cz bezi od 1.prosince 2011 az temer do pocatku samotne akce (kveten 2012). Predprogram se sklada z malych a velkych ukolu. Velke ukoly budeme plnit spolecne na schuzkach za cely oddil, male ukoly muze plnit kazdy sam.

Budeme radi, pokud nas pri plneni ukolu podporite a umoznite tak nasemu oddilu na akci Navigamus ziskat lepsi vychozi pozici (ubytovani ma luxusnejsi palube).

Jak na to? Je to docela jednoduche. Na strankach www.navigamus.cz se podivate do sekce predporgramu (male ukoly) a splnite zadany ukol. Male ukoly se objevuji nepravidelne v rozmezi 7-14 dnu. Proto nevahejte, casu na splneni prvniho ukolu neni mnoho.

Pro zapojeni je nutne znat nas oddilovy nick a ten zni: 92kotva

Vsem clenum oddilu (a mozna i rodicum) prejeme hodne zabavy pri plneni predprogramu a doufame, ze uspesnym splnenim ukolu dokazeme nas oddil dostat do prvni paluby.

Lucka

PS- Navigamus ma taktez FB stranky, kde se take vzdy vcas dozvite o zverejneni dlasich ukolu.